Województwo zachodniopomorskie Województwo pomorskie warminsko-mazurskie Województwo podlaskie Województwo lubuskie Województwo wielkopolskie kujawsko-pomorskie Województwo mazowieckie Województwo lodzkie Województwo lubelskie Województwo dolnośląskie Województwo opolskie Województwo świętokrzyskie Województwo śląskie Województwo małopolskie Województwo podkarpackie
Samorząd Województwa Mazowieckiego

Biuro Regionalne KSOW Województwa Mazowieckiego

English 
baner

Wyszukiwarka

Wyniki wyszukiwania dla frazy produkcja: 53, żywności: 181, lokalnej: 473, i: stopword, tradycyjnej: 56 (0.128 sekund)
Wyświetlanie wyników 1-4 z wszystkich 4. Strona 1 z 1.
  1. 2012_09_str24-25.pdf

    ... – złotym, srebrnym i dwoma brązowymi – ... Łukasz Kijas i Paweł Romanowski, ... grupy działania i sekretariaty ... doświadczeń i integracji. W tym ... się forum sportu i turystyki ... zakresu rekreacji i wypoczynku. ... jak i przykłady imprez ... czy targów. I Letnia Spartakiada ... Rafał Marchewka i Marcin Rzońca), ... miniony rok i wytyczyć plany na

    . http://mazowieckie.ksow.pl/fileadmin/user_upload/mazowieckie/pliki/eKSpreSOwy_przeglad_wydarzen/2012_09_str24-25.pdf – 592K – 27.09.2012 12:07:40

  2. 2012_produkt_tradycyjny_i_lokalny.pdf

    ... zdmuchnęły liście i kwiaty, lecz ono nadal stoi mocne i pewnego dnia, gdy ... obszarów wiejskich i przejawia się m. ... materialnego i duchowego dorobku ... utrwalane i wzbogacane w ciągu ... historyczne i obyczajowe. ... mazowieckiej wsi, żywności tradycyjnej i ... Gospodyń Wiejskich i inne ... własne wyroby i przysmaki. Jak

    . http://mazowieckie.ksow.pl/fileadmin/user_upload/mazowieckie/pliki/publikacje/2012/2012_produkt_tradycyjny_i_lokalny.pdf – 1M – 17.02.2014 10:34:27

  3. 20130922_VII_jesienny_jarmark_od_pola_do_stolu.pdf

    ... tradycyjne i regionalne szansą ... szerzej turystyka żywności (food tourism). ... są odmienność i różnorodność danej ... poznawania dań i produktów ... ze zwiedzaniem i poznawaniem ... przygotowywanie i konsumpcja potraw ... produktów i swoista mistyka, ... poprzez kulinaria i poprzez świat zapachów i smaków turysta może w pełni i dogłębnie poznać

    . http://mazowieckie.ksow.pl/fileadmin/user_upload/mazowieckie/pliki/publikacje/2013/20130922_VII_jesienny_jarmark_od_pola_do_stolu.pdf – 1014K – 14.10.2013 10:27:36

  4. Prezentacja_prof._K._Duczkowska-Małysz-Wizja_rozwoju_obszarów_wiejskich.pdf

    ... tkankę społeczną i kulturową, które ... funkcjonować i w których warto ... polityce spójności i Wspólnej Polityce ... struktur i cech wsi i ... ramy: • zachowanie i pielęgnacja ... naturalnymi i zrównoważony ... dotyczące miejsca i charakteru samego ... w spożyciu żywności Dalszą ewolucję CAP i jej priorytety ... efekt: lepsze i bardziej

    . http://mazowieckie.ksow.pl/fileadmin/user_upload/mazowieckie/pliki/Prezentacja_prof._K._Duczkowska-Ma%C5%82ysz-Wizja_rozwoju_obszar%C3%B3w_wiejskich.pdf – 594K – 08.11.2010 15:13:59

Portale regionalne
mapa
 
logo Unia Europejska
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:
Europa inwestująca w obszary wiejskie
logo PROW
logo
Mapa serwisu    |    copyright KSOW 2009